Bereikbaar op
070 7858991 of 070 7858996
Volg ons ook op

Kwaliteit

Zuster Mina staat voor een betrokken dienstverlening en onderscheidt zich door haar deskundige, persoonlijke zorgverlening en de nauwe samenwerking met haar cliënten. Kenmerkend hierbij is het aangaan van een duurzame relatie, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en  betrouwbaarheid de grondslag van de samenwerking zijn.

Werkwijze Zuster Mina

We beginnen met een bezoek bij u thuis en informeren u uitgebreid over onze dienstverlening. Hierna zoeken we voor u één of twee zorgverleners die passen bij uw ziektebeeld. Wij letten hierbij op ervaring, opleiding, persoonlijkheid, maar ook op achtergrond en taal.

HKZHKZlogo

Een van de mogelijkheden om te beoordelen of een zorginstelling voldoet aan de landelijke kwaliteitsnormen is door de organisatie te toetsen aan de HKZ-normering. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, een landelijk erkende organisatie die kwaliteitsnormen voor zorginstellingen opstelt.
Dit keurmerk, te vergelijken met het internationaal bekende ISO-certificaat, biedt een basisgarantie voor kwaliteit. De normen van het HKZ-Keurmerk voldoen aan de internationale standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen, de ISO 9001:2010. Een goedgekeurde organisatie krijgt een certificaat voor drie jaar en wordt elk jaar getoetst.

Wij zijn op dit moment bezig met het behalen van dit keurmerk.